Změna v kapele

16.09.2016 13:03

Ahoj lidičky,

je namístě Vám oznámit, že v kapele "Vpantoflích" došlo během posledních měsíců k troše organizačních změn.

Pro ty co nás znáte od prvopočátku Michal, Aleš, Roman nás budete často vídat v budoucnu i v jiném složení a sice Ivan, Aleš, Roman. U Michala se nahromadilo dosti pracovního i rodinného vytížení, a není již tolik času pro kapelu "Vpantoflích".

Abychom nemuseli odříkávat některé z nových hudebních akcí a zachovali plynulý chod kapely, budete nás vídat již často s novým klávesákem Ivanem Bergmannem (někteří ho znáte z dob, kdy ještě účinkoval v kapele FreeStyle na elketrickou kytaru s Jirkou Hasíkem). Samozřejmě s Michalem jsme dál v kontaktu a v menší míře bude nadále účinkovat s námi jako doposud.

Vzhledem k repertoáru se nic nemění, do teď jsme s Ivanem najížděli a najíždíme z větší části starý repertoár a začínáme pomalu cvičit i nové věci, ať už staršího nebo novějšího charakteru, zkrátka podle reakcí Vás lidí, co si přejete a co momentálně v našem repertoáru chybí. Písniček je strašná spousta a samozřejmě vyhovět úplně každému neumíme, ale děláme vše proto, aby jste byli spokojeni. Proto uvítáme na našich stránkách, když napíšete i nějaký Váš tip, co bychom třeba do repertoáru mohli zařadit.

Další změnou je ukončení aktivní spolupráce s Ivkou a Zděnkem ze Slaného, kteří nám do teď aktivně vypomáhali při záskoku za Michala. Vzhledem k tomu, že často slýcháváme od pořadatelů, že si přejí plnohodnotnou kapelu s živými bicími a živou basou, počítáme do budoucna i s touto variantou, že k sobě opět najdeme schopného basáka a bubeníka, kteří by měli chuť si jít OBČAS s námi zahrát naživo. Je-li mezi Vámi někdo takový, kdo má za sebou již zkušenosti se zábavovou kapelou, je dynamický, cítí muziku a je schopen se v krátké době přizpůsobit naší muzice, pak si s ním rádi dáme schůzku a třeba se domluvíme do budoucna na další spolupráci.

 

Děkujeme Vám všem za pochopení a věříme, že nám i nadále zachováte přízeň...